sebenarnya saya isteri dia episode 1

Dia sanggup untuk berbuat apa saja demi mendapatkan kembali kepercayaan dari isterinya itu.
Dulu okay aje sampai lenguh paha saya nak menanggung kepala awak.
Kehidupannya sebagai isteri langsung tidak dipedulikan apatah lagi perkahwinan mereka dirahsiakan atas permintaan Firash.Ialah sebuah drama televisyen yang monster garage game full version ditayangkan pada setiap hari Jumaat di TV3 menerusi.Biasa kan full seat.Tiz Zaqyah dan, izzue Islam."Kita" forteen 3:38 Jumlah masa: 3:38 Tahun Anugerah Kategori Kerja Pencalonan Keputusan 2013 Anugerah Shout!Lagipun bukan senang nak dapat tengok filem macam ni untuk hari pertama.Atau awak risau takut saya gila dating dengan orang lain?" Firash Arshad, dan kala rasa sayang dan cinta mula hadir, ada saja dugaan yang datang menimpa.Boring giler saya duk kat rumah."Aku buat semua ni kerana mama.



Dan kau tu sepatutnya bersyukur sebab aku selamatkan maruah kau." Firash Arshad.
"Ya, the crew car game aku tahu Firash.
Dia terpaksa dalam rela demi sebuah harga diri dan rasa kasih terhadap Datin Farizah.Bagaimana pula dengan kisah adik beradik tiri Firash?Bagi Firash, Syaf adalah anugerah terindah di dalam hidupnya.Syafa akhirnya pergi membawa diri dengan hati yang terluka.Laluan untuk mengharungi sebuah perkahwinan tanpa cinta bukanlah sesuatu yang mudah buat Syafa Aqira.Menang laptop games windows 8 Hero Heroin Drama Pilihan Izzue Islam Tiz Zaqyah Dicalonkan Anugerah Bintang Popular Berita Harian ke-27 Gandingan Serasi di Layar Dicalonkan.