homeland seizoen 4en nl subs

Rowling - Harry Potter and the Chamber of Secrets 8/10.
Hoe meer titels van 2013 ze gaan toevoegen hoe minder dit voorkomt, want ik heb de laatste tijd eigenlijk nauwelijks nog DVD's gekocht.
Ik vind het aanbod series ook geweldig!
Wat de nieuwe seizoenen betreft ben ik het helemaal met je eens.
Show subtitles 1x06 6x02 4x05, site statistics, total subtitles: 316275, tV Shows: 2019, tV Episodes: 67026, downloads.Ook renamed Auto-Sub de gedownloadde sub, zodat het dezelfde naam heeft (maar andere extentie) als de videofile, zodat ik dus 100 zeker weet dat het goed gaat, waar dat bij Sub-Zero (en misschien komt dat doordat ik Sub-Zero verder niet goed genoeg ken, maar zag.Ik hou op t al enkele jaren bij wat ik allemaal kijk en het valt me op dat ik dit jaar veel meer films en series via on demand heb gekeken, dan op DVD wat voor mij aantoont dat ik dit nieuwe medium met beide.Sommige zijn echter nog nooit op blu-ray uitgegeven.Zo kun je dus een e-mail krijgen of een push notificatie als een subtitle gedownload.Ik heb namelijk van de series op Netflix.a.
Op DVD: - Alias (Complete Series) current affairs june 2013 pdf - Flashpoint (Complete Series) - The Unit (Complete Series) - Oz (Complete Series) - The X-Files (Complete Series op Blu-ray - The Wire (Complete Series) - The Bridge (Complete Series) - Romanzo Criminale (Complete Series) - Overspel (Complete Series).
Zelf gebruik ik liever Auto-Sub, vanwege het feit dat het een losstaande tool is, Plex hoeft dus niet per se te draaien ervoor.Af en toe pak ik weer eens 2020 my country hack cheats tool een serie uit de kast en kijk ik het (of sommige seizoenen) opnieuw.Maar ik wil de DVD's ook niet wegdoen, want Netflix heeft een wisselend aanbod en als ik nu films weg doe en Netflix verwijderd die titels ooit dan zit ik zonder.Ondanks dat ik enorm blij ben met Netflix (en ook HBO On Demand) heb ik gemengde gevoelens, want ik mis het gevoel dat mijn DVD's nu nog iets waard zijn.Daarnaast heeft Auto-Sub voor mijn gevoel meer vrijheid en biedt het notificaties voor subs.